3 часа рисуване под напътствията на професионален художник, плюс чаша вино и вода, от Арт ателие Virtuoso Wine & Paint

Присъединете се към Арт ателие Virtuoso Wine & Paint, за една незабравима вечер с приятели, чаша вино и изкуство! Открийте нов начин да разнообразите ежедневието си, като отключите творческото у себе си!

3 часа рисуване, плюс чаша вино и вода 24.50 лв вместо 35 лв Грабни

Повече информация:

Прочети още

Условия на офертата:

Задай въпрос

Осигурено от Арт ателие Virtuoso Wine & Paint

"Заповядайте в Арт ателие Virtuoso Wine & Paint, топло и уютно място, където Вие сте твореца и всяка мечта става реалност! За три астрономически часа, ще Ви въведем в тайните на живопистта и скулптурата с различни художествени техники, чрез които всеки ще има възможност да изразява своите чувства и емоции, потискани до този момент! От нас са всички материали, плюс чаша ароматно вино!

Заедно с нас екипа на Арт ателие Virtuoso Wine & Paint ще рисуваме, ще се забавляваме, ще се смеем след дългия и уморителен ден с четка в ръка и чаша вино! Рисуването е прекрасен, алтернативен начин да отстраним натрупания всекидневен стрес! Нашите художници с усмивка и висок професионализъм ще Ви помогнат да откриете скрития художник в себе си! От тук ще си тръгнете гарантирано с усмивка и прекрасен Ваш шедьовър, който ще ви напомня за невероятната емоция, която изживяхме заедно!"

Повече информация за Арт ателие Virtuoso Wine & Paint можете да откриете на адрес virtuosoart.com или във Facebook.

Галерия

София, Гео Милев, ул. Галилео Галилей 20 (зад ТЦ Галакси) 088 533 8813 virtuosoart.com Вторник - Петък: 18:45 - 22:00ч; Събота: 11:00 - 22:00ч; Неделя: 16:00 - 19:00ч.
Офертата е осигурена от АДИВА-11 ЕООД, ЕИК: 205896710, и е със срок за закупуване на оферираните услуги/стоки от 13.05.20 до 15.06.20.
3 часа рисуване под напътствията на професионален художник, плюс чаша вино и вода
Цена: 2450 лв Грабни ваучер
Регулярна цена:
35 ЛВ
Промо отстъпка:
30 %
Спестяваш:
10.50 ЛВ
19грабнати ваучера

Още за разграбване:

Виж всички оферти
Присъедини се към нас във Facebook
© VipDeals.bg е част oт платформата Grabo.bg. Научи още.